PantheHair®


Rad prípravkov na starostlivosť o vlasy je vytvorený na základe najmodernejších aktívnych látok určených na ochranu, výživu a lepší vzhľad vlasov a šetrných umývacích tenzidov používaných vo vlasovej kozmetike.
Najvýznamnejšou aktívnou zložkou, ktorá je obsiahnutá vo všetkých prípravkoch, je panthenol, ktorý ako hlavná účinná látka je tu obsiahnutý v biologicky aktívnej koncentrácii – šampóny obsahujú 3 %, kondicionér 4 %. Provitamín B5 je dôležitý pre krásne vlasy.


Zobraziť aj ostatné produkty tohto radu

PantheHair® kofeínový šampón

PantheHair® kofeínový šampón podporujúci rast vlasov obsahuje šetrné aktívne umývacie látky na každodennú starostlivosť o vlasy a citlivú pokožku hlavy. Zanecháva vlasy vitálne a prirodzene krásne.

• podporuje rast vlasov

• starostlivosť o pokožku hlavy pri svrbení

• jemný chladivý efekt


Použitie:
Šampón vmasírujte do vlhkých vlasov a pokožky hlavy až do napenenia, nechajte aspoň 2 minúty pôsobiť, aby mohol kofeín preniknúť k vlasovým korienkom. Potom vlasy dôkladne opláchnite.

 



Ingredients: Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Glucoside, Glycerin, Citric Acid, Panthenol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Chlorhexidine Digluconate, Menthol, Caffeine, Mentha Piperita Oil, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, CI 42051.


E-shop
200 ml