Hyalosan


Zdravotnícke pomôcky a kozmetika radu Hyalosan obsahujú biologicky účinnú kyselinu hyaluronovú, prípadne tiež i kyselinu mliečnu. Kyselina hyaluronová je dôležitou prirodzenou súčasťou radu tkanív ľudského tela vrátane kože a slizníc. V prostredí pošvy vytvára ochranný gél, ktorý bezprostredne chráni a zvlhčuje sliznicu, podporuje prirodzené mechanizmy zvlhčenia vaginálnej sliznice a urýchľuje prirodzený proces jej regenerácie. Pôsobí tiež preventívne proti stenčeniu vaginálnej sliznice a podporuje jej obnovu v období prirodzenej alebo chemoterapiou či chirurgickým zákrokom vyvolanej menopauzy. Kyselina mliečna je za fyziologických podmienok produkovaná baktériami, ktoré kolonizujú vaginálnu sliznicu. Zaisťuje kyslé prostredie pošvy, ktorým spätne podporuje rast tejto prirodzenej bakteriálnej mikroflóry a zároveň vytvára nepriaznivé podmienky pre výskyt nežiaducich mikroorganizmov.



Zobraziť aj ostatné produkty tohto radu

Hyalosan intímna umývacia pena pre ženy

Jemná umývacia pena s kyselinou hyaluronovou, extraktom z dubovej kôry a šetrnými aktívnymi umývacími látkami na každodennú starostlivosť o intímne partie ženy (vhodné aj v období šestonedelia). Pena je určená na pravidelnú intímnu hygienu a vďaka obsahu kyseliny mliečnej udržuje prirodzené pH intímnych partií. Dubová kôra má sťahujúce účinky na pokožku, čím urýchľuje jej prirodzenú regeneráciu.

Nevysušuje, ale naopak účinkom kyseliny hyaluronovej upokojuje a zanecháva pokožku dokonale čistú, jemnú a prirodzene hydratovanú.

Nevyhnutný pomocník na intímny komfort každej ženy.

Ingredients: Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Alcohol denat., Quercus Robur Bark Extract, Panthenol, Lactic Acid, Polysorbate 20, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum.


E-shop
150 ml