Hyalosan


Zdravotnícke pomôcky a kozmetika radu Hyalosan obsahujú biologicky účinnú kyselinu hyaluronovú, prípadne tiež i kyselinu mliečnu. Kyselina hyaluronová je dôležitou prirodzenou súčasťou radu tkanív ľudského tela vrátane kože a slizníc. V prostredí pošvy vytvára ochranný gél, ktorý bezprostredne chráni a zvlhčuje sliznicu, podporuje prirodzené mechanizmy zvlhčenia vaginálnej sliznice a urýchľuje prirodzený proces jej regenerácie. Pôsobí tiež preventívne proti stenčeniu vaginálnej sliznice a podporuje jej obnovu v období prirodzenej alebo chemoterapiou či chirurgickým zákrokom vyvolanej menopauzy. Kyselina mliečna je za fyziologických podmienok produkovaná baktériami, ktoré kolonizujú vaginálnu sliznicu. Zaisťuje kyslé prostredie pošvy, ktorým spätne podporuje rast tejto prirodzenej bakteriálnej mikroflóry a zároveň vytvára nepriaznivé podmienky pre výskyt nežiaducich mikroorganizmov.



Zobraziť aj ostatné produkty tohto radu

Hyalosan lubrikačný gél

Zdravotnícka pomôcka
 

Hyalosan lubrikačný gél s kyselinou hyaluronovou je zdravotnícka pomôcka na zachovanie prirodzenej vlhkosti vaginálnej sliznice a na spríjemnenie a obohatenie intímnych zážitkov. Kyselina hyaluronová podporuje prirodzené mechanizmy zvlhčenia vaginálnej sliznice. Lubrikačný gél Hyalosan odstraňuje nepríjemné bolestivé pocity pri nedostatočnom zvlhčení a zároveň podporuje regeneráciu a obnovu prirodzeného stavu vaginálnej sliznice. Je možné použiť ho spoločne s kondómom. Lubrikačný gél je tiež vhodný na ľahšie zavádzanie teplomeru alebo menštruačných tampónov do pošvy. Je založený na vodnej báze, neobsahuje parfumy, oleje ani farbivá. Nezanecháva škvrny. Nevstrebáva sa do organizmu. Nenahrádza antikoncepciu.


Návod na použitie:
Odstráňte fóliu z uzáveru tuby, vytlačte primerané množstvo prípravku a aplikujte na už nasadený kondóm alebo priamo na sliznicu pohlavných orgánov.

Nepoužívajte, ak je obal porušený.
Spotrebujte do 3 mesiacov po otvorení.
Odkladajte mimo dosahu detí.



Ingredients: Sodium Hyaluronate, Glycerin, Propylene Glycol, Benzoic Acid, Hydroxyethylcellulose, Aqua.